Nieuws

Cera Coop Event - 200 jaar Raiffeisen - een visionair idee

200 jaar geleden - op 30 maart 1818 - werd Friedrich Wilhelm Raiffeisen geboren in het Westerwald, Duitsland. Laat u op dinsdagnamiddag 17 april 2018 inspireren door zijn coöperatieve ideeën.

RaiffeisenDenkt u er aan te starten met een coöperatie, bent u daar mee bezig of bent u actief in een coöperatie die wil groeien? Dan bent u van harte welkom op het Cera Coop Event op dinsdagnamiddag 17 april 2018 vanaf 13 uur in Leuven: een inspirerend studie- en netwerkmoment voor alle mensen die actief zijn in of voor coöperatieve ondernemingen, en iedereen die geïnteresseerd is in het coöperatieve model.

Cera biedt er vanuit haar dienstverlening coöperatief ondernemen en diverse andere specialisten verschillende sessies aan. En dit voor alle types coöperaties in diverse sectoren en fasen: voor de start, de start zelf en de groeifase.

Bekijk het programma met het overzicht van de vijftien workshops en schrijf u voor 28 maart in.

Na het Coop Event nodigt Cera u graag uit voor de feestelijke academische zitting in de Universiteitshal (Naamsestraat 22, Leuven). Deze vindt plaats op dinsdag 17 april 2018 vanaf 19 uur.

Meer weten : https://www.cera.be/nl/Coop--Event

Zoeken

Newsletter